GDPR - General Data Protection Regulation

Generell sekretesspolicy

Snooze Brodyr är ansvarig för denna webbplats. Företaget är registrerat i Sverige. Vi är medveten om vikten av att skydda sekretessen för personlig och finansiell information. För att skydda den information du ger oss har vi instiftat strikta riktlinjer och säkerhetsåtgärder. När du registrerar dig online på våra webbplatser www.tygmarket.se  , www.broderade-tygmarken.se , www.tygmarken.com så godkänner du att vi bearbetar och använder inlämnade personuppgifter i enlighet med denna sekretesspolicy. Sekretesspolicyn gäller för alla personuppgifter som samlas in, bevaras eller används av Snooze Brodyr. Det är viktigt att du läser och förstår vår Sekretesspolicy innan du använder våra tjänster.

 

Vilken information sparar/lagrar/samlar Snooze Brodyr?

Vi sparar och lagrar personlig data från alla webbplatsbesökare som registrerar information på webbplatsen eller handlar i webbshopen. Vi samlar och skyddar också viss personlig information, såsom namn, företagsadress, företagstelefonnummer och företagets e-postadress, etc. från våra kunder. För att ge dig en bättre upplevelse kan vi kombinera den information som du ger oss med annan information som är tillgänglig för allmänheten.

 

Hur använder Snooze Brodyr den information som du anger?

Vi använder informationen för att förbättra och anpassa din shoppingupplevelse hos oss och för att kommunicera med dig i enlighet med denna policy. Om du delger oss din information, antingen på vår webbplats, genom kommunikation via e-mail, eller till vårt kontor, kommer vi använda den informationen för att behandla de beställningar du gör hos oss och för att hålla dig informerad om speciella events eller kampanjer. I övrigt använder vi den information du ger oss för att se över vår prestation och för att förbättra våra tjänster och vår service till dig samt för att kommunicera med dig om du gjort en beställning. Vi kan också komma att, utan begränsning, använda information om ditt produktintresse och inköp från oss för att förbättra vår webbplats, samt din online- och/eller kontakt med vårt kontor.

 

Hur länge sparar vi din information? 

Vi sparar endast information så länge som anses vara fördelaktigt för dig, dvs nödvändigt för att vi ska utföra våra kontraktuella åtaganden gentemot dig samt för att möta de lagstadgade lagringstiderna. Om du skulle vilja bli borttagen så var vänlig kontakta oss via kontaktformuläret.

 

Delar Snooze Brodyr din information till andra? 

Vi säljer, hyr ut eller avslöjar inte våra kunders namn, postadress, e-postadress eller annan personlig information. Vi lämnar inte ut din information på annat sätt till tredje part, såvida vi inte är skyldiga att göra detta enligt lag eller i samband med rättsligt anspråk eller förfarande.

  

Säkerhet

Vi använder lämpliga och tillgängliga säkerhetsåtgärder för att skydda den information som du lämnat till oss. Samtidigt som vi vidtar rimliga åtgärder för att skydda din personliga information från obehörig tillgång, intrång eller användning accepterar du att ingen internet-dataöverföring kan vara säker från tillträde av oavsiktliga mottagare. Detta gör att du inte kan hålla oss ansvariga för brott mot säkerheten om det inte är på grund av försumlighet.

 

Riktighet och upprätthållande 

Du har rätt att begära tillgång till och korrigering av alla personuppgifter som du lämnar till oss. Du kan ta bort ditt namn från Snooze Brodyrs marknadsföringslista och/eller användare genom att kontakta oss via kontaktformuläret.

Accepterande av sekretesspolicy och modifieringar 

Genom att besöka och använda dig av våra webbplatser, göra inköp i våra webbshoppar, eller ange personlig information till vårt kontor samtycker du till vår användning och utlämnande av information på det viset som beskrivs i denna sekretesspolicy. Vi förbehåller sig rätten att vid vissa tillfällen göra ändringar i sekretesspolicy och/eller praxis. Den aktuella policyn finns tillgänglig på våra webbplatser och vi uppmanar dig att läsa den, speciellt varje gång du använder våra webbshoppar. Vi kommer att meddela dig eventuella ändringar i vår sekretesspolicy genom att publicera ändringarna på våra webbplatser.

Tygmarket.se - Broderade Tygmärken © 2024