»Custom Tygmärken«

Om du söker broderade märken eller så kallade patchar / patches med egen text i en liten upplaga så har ni nu kommit rätt!  Hos oss beställer du broderade märken av högsta kvalitet, till bra pris och vi kan garantera snabba leveranser eftersom vi broderar själva i egen ateljé i sverige. 

Små tygmärken kallas ofta "front patches"och den vanligaste storleken är ca.10x2,5cm, dessa märken kan man beställa styckvis eller som ett "set" om 6st märken med valfri text. Front patchar går att beställa med breddmåtten 80mm, 100mm och 120mm

Stora tygmärken kallas ofta "ryggmärken". När det gäller ryggmärken så går det att beställa enstaka märken även om det  är vanligt att det är flera separata märken som hör ihop t.ex. ett stort klubbmärke i mitten, en båge över och en båge under samt ibland även ett litet märke t.ex. 'MC' eller 'MK' ...  Ryggmärken går att beställa med breddmåtten 250mm, 300mm. 330mm och 350mm. För att brodera klubbmärken så krävs ett original (jpeg) som visar hur det broderade märket skall se ut inkl. kant (märkets form). 

Förfina sökningen

Tygmarket.se - Broderade Tygmärken © 2024