Köpvillkor

Personer under 18 år behöver målsmans tillåtelse för att beställa från denna butik / Snooze Brodyr.

Personuppgifter:
Genom att beställa via vår webshop så godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Du kan när som helst själv kontrollera och ändra dina uppgifter genom att logga in på ditt konto.

Ångerrätt:
På de plagg eller tygmärken som är speciellt tillverkade med eget tryck/design tillämpar vi ingen ångerrätt. Var därför noga med att kontrollera storlek/färg på plagg/märke samt stavning av text vid beställningen. För övriga icke kundspecifika produkter som ej tillverkas efter din beställning gäller 14 dagars öppet köp enligt distansköplagen. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Reklamation:
Vid ev. reklamation tillämpas Konsumentköplagen. Vid ev. tvister följer vi ARN´s (Allmänna Reklamations Nämndens) beslut. Om din försändelse är skadad vid ankomst anmäler du detta direkt till utlämningsstället och kontaktar sedan oss. Vid reklamation av andra anledningar, kontakta oss via kontaktformuläret. Skriv ärende: Reklamation. Vi kontaktar därefter dig. Skicka inga brev eller paket till oss innan vi har kontaktat dig!

Betalning:
Vi kan i samarbete med Payson AB erbjuda säkra betalningar. Efter att du bekräftat din order skickas du till Paysons säkrade sida där du kan välja att betala med VISA, MasterCard, Handelsbanken, Nordea, SEB, Swedbank, eller via ditt Payson konto.
OBS! mellan 1/11 och 1/4 2024 så använder vi endast Sumups betallänkar för säkra betalningar VISA , MC m.fl.)

Om PaysonFaktura:
Vi erbjuder betalsättet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB. Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 30 kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar PAYSON dig en betalningspåminnelse varvid en lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. PAYSON debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Information om pantsättning:
Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

Leveranstider: 
Leveranstid för tygmärken med egen text/design är ca.1 vecka beroende på orderingången vid beställningstillfället. OBS! Längre lev.tid mellan 1/11 och 1/4 -24 (ca.10 arbetsdagar, skickas då från vår samarbetspartner i Thailand per brev.  För en mer specifik leveranstidsuppskattning skicka oss en förfrågan.

Leveranssätt:
Försändelserna skickas med POSTNORD Skicka lätt, Schenker eller DHL , i de fall försändelsen tilldelas ett kollinummer sänds detta till dig så att du kan följa leveransen via nätet.

Outlösta ordrar:
Outlösta ordrar debiteras för frakt och returfrakt. Då vi ej har någon returrätt på tryckta eller broderade plagg så utgår full betalning för outhämtade ordrar, kostnad för returfrakt tillkommer. Undvik att din order returneras genom att hämta den så snart som möjligt samt kontakta oss om du ej fått någon avi inom de närmsta dagarna från det att din order skickas från oss. I samband med att din order skickas så skickar vi dig ett mail, kontrollera gärna så att detta inte har hamnat i skräppostmappen.

Vi förbehåller oss rätten att neka brodyr/tryck som hetsar mot folkgrupp eller uppmanar till våld.

Alla priser på hemsidan är inklusive svensk mervärdesskatt, moms, 25%.

Tygmarket.se - Broderade Tygmärken © 2023