FAQ

Vad är det för kvalité på tygmärkena?
Vi använder oss av Rayon brodyrtråd som ger den allra vackraste lystern. Samtliga våra märken är försedda med värmebaksida , stryk med strykjärn på hög värme och använd t.ex. en bomullshanduk som mellanlägg. Stryk EJ direkt på tygmärket. För bästa applicering så rekommenderar vi att märket sys fast. Kanten är broderad.

Hur lång leveranstid har ni? 
För broderade tygmärken med egen text/design så räknar vi med ca.1-2 veckor beroende på orderingång vid beställningstillfället (OBS! Längre lev.tid mellan 1/11 och 1/4  -24 (ca.2-4 veckor) p.g.a. lågsäsong).  För mer specifik leveranstid skicka oss en förfrågan.

Jag har en egen bild eller typsnitt. Kan ni brodera den på tygmärke åt mig?
Ja det går men en engångskostnad för brodyrkort/mönsterkort tillkommer. Dock så vill vi ha bilden i hygglig upplösning , den får inte bli allt för taggig/pixlig när man zoomar in i den. En vektoriserad bild är naturligtvis allra bäst. Vi kan rekommendera Vector Magic. Kontakta oss via kontaktsidan.

Jag är osäker på om min bild är vektoriserat?
Testa att zooma in i din bild. Om kanterna blir taggiga/pixliga så är din bild inte vektoriserad.

Kan ni leverera även större mängder tygmärken?
Ja det kan vi, min.beställning 50st.  Kontakta oss ang. mängd, leveranstider, offert etc.

Hur ska jag tvätta mitt plagg när jag har applicerat ett tygmärke?
Tvätta ditt plagg i 40° C med avigsidan ut. Låt plagget hängtorka efter centrifugering - torktumla inte! Stryk EJ direkt på tygmärket.

Vad kostar frakten?
Frakten kostar 30:- per order oavsett hur mycket du handlar.

Tygmarket.se - Broderade Tygmärken © 2024